Groots in kleine dingen

Hoofdpunten

 

 

Contactinformatie

 
 

 

 

Bellestraat 4

1790 Affligem

 

Bellestraat: 053-66.36.90

Langestraat: 053-68.15.09

 

Mail pedagogsich directeur

Mail algemeen directeur

 

 

Schooletentje 14/11/2020

Terwijl het virus nog altijd de wereld in zijn greep houdt, hebben wij niet stilgezeten om een alternatief te bedenken voor ons jaarlijks schooletentje.Iedereen zijn gezondheid staat centraal en dus verkiezen we dit jaar om een afhaal schooletentje te organiseren. 

Onze afhaalformule vindt plaats op zaterdag 14 november. Samen met het schoolteam en een heleboel vrijwilligers (later volgt nog een oproep om te helpen) zullen we kraakverse gerechten klaarmaken die jullie vanaf nu kunnen bestellen. Wat kunnen jullie kiezen : vol-au-vent - balletjes in tomatensaus - spaghettisaus.

Alle gerechten kunnen besteld worden in 1 kg of 500 gr. Als bijgerecht kan je apart puree bestellen om bij de vol-au-vent of balletjes in tomatensaus te serveren. Maar je kan uiteraard ook kiezen om vol-au-vent of balletjes in tomatensaus aan te kopen zonder puree, en er zelf iets bij te koken. Alle gerechten zijn met verse ingrediĆ«nten klaargemaakt waardoor jullie het makkelijk kunnen invriezen om tijdens een drukke week een snel gerecht klaar te stomen. Als dessert kunnen jullie kiezen tussen rijstpap of chocoladepudding. Ook een flesje wijn, rood of wit, kan je bij ons bestellen. 

Ons bestelformulier kan je vinden op de volgende link https://crowdselling.eu/svshekelgem/ 

Bestellingen zijn welkom tot 31 oktober 2020.   

Op zaterdag 14 november kunnen jullie de gerechten afhalen in de Evenementenhal op de Bellekouter (Bellestraat 99, 1790 Affligem - naast het gemeentehuis).

Jullie kunnen kiezen tussen 2 tijdsslots om af te halen : van 15 u tot 17 u of van 17 u tot 19 u.   Wij hopen op jullie massale steun in deze speciale tijden.

In normale omstandigheden worden er ongeveer 1000 buikjes gevuld, dus we hopen dat het afhaal schooletentje evenveel succes heeft. De winst die uit deze verkoop voortvloeit wordt gebruikt om een deel van de skireis te sponsoren, om de Sint een handje toe te steken, en nog een heleboel andere activiteiten die georganiseerd worden voor onze kinderen.

Indien het niet lukt om online te bestellen, kan u altijd langskomen op het secretariaat van onze school.

 

Bedankt!

 

Nuttige info > varia > Afhaal schooletentje